Обичаме пролетта – нейните цветове, по-дългите дни, нейните миризми. Природата постепенно се събужда и е време да повишите креативността си. Защо не използвате тази креативност да освежите спалнята си? Подбрали сме дизайни, които носят позитивна енергия и спокойствие за вас.

1. Пастелни цветове

Пастелните цветове са винаги на мода и ще дадат нов тласък на вашата спалня. Интериорните дизайнери препоръчват да изберете меки цветове за вашата спалня – небесно синьо, пудрово розово, морско зелено, сламено жълто. В комбинация с чистотата на бялото и спокойствието на бежовото, те създават уютна атмосфера.

Пудрово розово е най-подходящият цвят за декориране на спалня в романтичен стил. Това е идеалният цвят, за да внесете малко топлина и мекота във вашия дом.

2. Текстил с флорални мотиви допълнително добава към романтизма

Посрещнете пролетта с пресен текстил с флорални дизайни. Цветята са основни елементи за освежаване на вашата спалня. Завесите, спалното бельо и малките декоративни предмети са идеални за представяне на флорални дизайни. Декорацията, вдъхновена от природата, ще ви донесе хармония.

3. Лампички

Доброто осветление винаги е на мода – красивите висулки и полилеите са чудесен начин да добавите нотка изтънченост към вашата. Използвайте множество източници на светлина, за да осветите сенчестите области. Светлините, изработени от различни материали като стъкло, бамбук и текстилни влакна, ви позволяват да придадете на вашия интериор оригинален вид. Обичаме леките гирлянди в спалнята. Те носят мека атмосфера, в която се отпускате.

4. Декор вдъхновен от природата

За да освежите вашата спалня, не се колебайте да поставите флоралната декорация на нощните шкафчета и други мебели. Ако искате да създадете пролетна украса с малък бюджет, можете да трансформирате старата си бутилка парфюм или бурканчето си във ваза. Те играят съществена роля във финалната презентация и внасят артистичен щрих. Зелените растения са съществен елемент в декорацията и е точното време да превърнете стаята си в истинска малка градина. Сукулентите, техните геометрични форми, както и различните им цветове, са лесни за поддръжка и са идеални за декориране на вашата стая по много по-модерен начин.

Разгледайте още подобни дизайни.