Диви, малко бурни и винаги в добро настроение: Това описва типичният стрелец. Нищо чудно, че зодия Стрелец е един от огнените знаци.

Ако и вие сте родени някъде между 23 ноември и 21 декември, тези десет характеристики със сигурност ще важат за вас:

1. Много оптимистично настроени

Винаги гледате от позитивната страна на нещата и трудно можете да се разделите с доброто настроение: Като Стрелец сте оптимист и се опитвате да изкарате най-доброто от всяка една ситуация. Това не означава, че бягате от реалността. И да ви изневерят също е трудно. Просто сте твърде умни за това.

2. Винаги имате поставени цели

Стрелецът винаги има план в готовност и не може да си представи живота без такъв. Стрелецът винаги си поставя една цел и прави всичко по силите си, за да я постигне. Понякога прекалява или иска твърде много твърде бързо.

A picture containing diagram Description automatically generated

3. Любопитни и широкоскроени

Приятелите ви обичат вашата отворена същност. Вие сте любопитни и се интересувате от Бог и света. Гарантирано е, че никога няма да ви е скучно.

4. В търсене на свободата

В любовта, от друга страна, ви е трудно. Тъй като вие като Стрелец сте много свободолюбиви, вашите отношения са от по-кратък характер. Което е жалко, защото връзката със Стрелец е вълнуваща, разнообразна и изпълнена със спонтанност.

5. Силно чувство за справедливост

Едно от най-добрите ви качества е вашето силно чувство за справедливост. Независимо дали са направили нещо срещу вас или ако го наблюдавате в друг човек – винаги се уверявате, че всичко се връща обратно. Несправедливостта не ви се нрави.

6. Толерантни

Тъй като сте толкова отворени за света, не е изненада, че сте супер толерантни. Освободени сте от предразсъдъци и първо давате шанс на всички.

7. Безгрижни като дете

Вие бродите по света свободни като птица и сте безгрижни като дете в много отношения. Тъй като сте толкова оптимистични, не се стресирате с мисли от типа на „ами ако“. Просто чакате и се надявате на най-доброто.

8. Импулсивни личности

Като Стрелец вероятно вече сте направили грешка или две. Проблемът е че вие сте импулсивен и изказвате мнението си много открито. За съжаление, често без предварително да мислите за това. Това не винаги е добро нещо. Трябва да се научите да държите някои неща за себе си от време на време или да прибягвате до бяла лъжа в определени ситуации.

9. Понякога сте немърливи

Вие сте много ентусиазирани и бързо можете да се изкушите да внедрите нови идеи незабавно. Докато идеята може да е много добра, често се случва да се давите в проектите си. Без съмнение вие сте малко немърливи от към факта, че започвате много неща едновременно и често не довършвате нищо.

10. Понякога сте холерични

Като нещо ви ядоса, наистина го показвате. Не бива да се забърквате със Стрелец, защото имате склонност да избухвате. Някои дори стигат до там, че ви наричат малко холерик. Не е добро качество. Опитайте се да се успокоите малко.