Как би изглеждал един мъжки аутфит без ключовия елемент – дънките? Денимът е задължителен за мъжете, поне що се отнася до женското мнение тук, в редакционния ни екип.

Денимът вероятно е универсалния стил, който никога няма да излезе от мода. Няма нужда да сте моден специалист, за да се обличате в крак с модата. Ние открихме 5-те най-страхотни деним стила за пролетта и лятото 2021 г. за вас.

В допълнение към класики като дънкови якета, дънкови ризи и дънки с прав крачол, тоалетът включва и малко по-смели визии с гащеризони и бял деним. Продължете да четете надолу и веднага ще намерите новия си любим външен вид!

1. Идея за деним стайлинг: дънково яке + качулка

Ако искате като главен фокус да бъде новото ви дънково яке, тогава останалата част от визията ви трябва да бъде изчистена. Единственото изключение: суитшърт с качулка, защото нека бъдем честни, широките суитшърти също ще бъдат на мода през 2021 година.

2. Идея за деним стайлинг: черна дънкова риза с черни дънки

За един по-елегантен външен вид пробвайте черна деним блуза. В комбинация с тъмни дънки и бели, изчистени маратонки, това създава много градски и небрежен външен вид.

3. Стайлинг идея: бял деним

Разбира се, белите панталони не са за всеки и с грешните комбинации бързо може да заприличате на човек току-що излязъл от лекарския кабинет. Но ако добавите обикновена тениска (без поло, моля) и шарено яке или риза, за предпочитане в камуфлаж, панталоните могат да изглеждат изключително добре.

4. Идея за деним стайлинг: дънки с прав крачол и маратонки

Казано с други думи – свободни панталони и големи обувки тип 90-те. Визията е дръзка, но и ултрамодерна. Деветдесетте са във възход по отношение на модата тази година и с този външен вид вие ще сте в челните редици.

5. Идея за деним стайлинг – гащеризон с бяла тениска

Повярвайте ни, няма по-удобна деним тенденция от гащеризоните. Те седят приятно и разпуснато и предотвратяват толкова честото потене. Те също имат нотка от 90-те, но, както вече знаем, това все още е много популярно през 2021 година.