Търсите начин как да направите малката си баня да изглежда просторна и стилна? Ако има прост трик за увеличаване на пространството, това е добавяне на огледало. Дори в най-малките стаи, огледалата отразяват естествената светлина и придават експанзивен ефект на стаята. Стилистите по целия свят имат един източник, към който се обръщат за огледала на достъпни цени: IKEA. Въпреки че магазинът има много базови опции, IKEA разполага и с някои много стилни огледала. Така че, ако искате да направите малко пространство малко по-голямо и имате определен бюджет, IKEA е вашето място.

IKEA Stockholm огледало. Класическото огледало съществува от известно време и с основание. Уникалната форма и фурнир от пепел предават на всяко огледало индивидуален характер. Рамката около дъното на огледалото оформя рафт, където можете да поставите козметика или нещо друго. Това лъскаво кръгло огледало е от най-добрите модели на IKEA.

Storjorm огледало с интегрирана светлина. LED светлинния източник консумира до 85% по-малко енергия и издържа 20 пъти по-дълго от крушките с нажежаема жичка. Моделът осигурява дифузна светлина. Добър за осветяване на големи площи на баня. Друг добър вариант за съхранение е шкафът за огледала Storjorm с вградено осветление.

Ikornnes настолно огледало. Това огледало работи по няколко начина. Можете да го подпрете като рамка на маса за грим или тоалетка, но можете и да я закачите на стената. В последния случай опората се превръща в малък рафт.

Lierskogen. Това огледало на IKEA играе двойна роля. Понякога няма достатъчно място или време, за да седнете и да се приготвите. Когато живеете забързан живот, този модел поставя всички ваши най-важни неща на една ръка разстояние, като ви помага да се подготвите за следващата си дейност. Задната стойка служи и като допълнително място за съхранение.

Огледало Hovet. Високо е почти два метра и ще направи впечатление във вашия дом. Закачете го вертикално, за да можете да проверите облеклото си от главата до петите. Друга чудесна идея е да го закачите хоризонтално, за да създадете илюзия за допълнително пространство.

Огледало Knapper. Това огледало крие нещо. Всъщност отзад има куки и релса. Много практично, ако искате да закачите своите аксесоари, чанти или чадъри.

Огледало Saltröd. Вземете своя шал, ключове и слънчеви очила и хвърлете един последен поглед в огледалото, преди да тръгнете. Всичко е там, където сте го оставили на куките и рафта.

Hönefoss. Можете да окачите огледалата по различни начини – три или повече заедно, по двойки или поединично. Състои се от 2 различни кафяви тона стъкло, по 5 парчета от всеки кафяв цвят. С помощта на двустранната лента поставете огледалото на равна, чиста и суха повърхност, без прах, восък или силикон.