Винаги добре поддържана, амбициозна и много подредена – Девата се смята за перфекционист сред зодиите. Ще ви разкажем какви характеристики описват зодията от 24 август до 23 септември.

Зодия Дева обикновено се характеризира с интелектуален характер. Девата е малък философ, който обича да размишлява върху всякакви теми. Вашите мисли и действия са много структурирани: животът ви трябва да тече подредено и смислено.

Родените под зодия Дева често са много практични. Най-много им харесва, когато всичко работи гладко и е добре структурирано и добре обмислено. Отвращават се от хаоса.

Апартаментът на Девата: винаги чист и подреден

Ако бюрото им изглежда хаотично, Девите са сложили всичко на мястото си според определена система, която е правилната за тях. Зодия Дева са известни с манията си за почистване.

Затова апартаментът на Девата вероятно винаги ще изглежда изряден. В края на краищата Девата иска да се представи по изтънчен начин. Но всичко това не се превръща в лудост за почистване, дори и някой се опита да я обвини в това. Тя просто иска всичко да е красиво и естетично.

Девата e перфекционист в работата

В професионален план Девите са коректни, взискателни и много отдадени. Това е, защото те се стремят да постигат целите си и винаги изпълняват задачите си бързо. Типичната Дева е просто перфекционист. При нея винаги всичко трябва да е на 100%, само тогава е доволна.

Предпочита да работи извънредно, отколкото да се чувства, сякаш не е направила всичко по силите си. По този начин тя постига много и обикновено е на крачка пред своите колеги. Не всеки обаче може да се справи с високите стандарти, които прилага към себе си и другите. Тя е склонна да критикува хората около себе си. Обаче не прави това от недобросъвестност, а просто иска всичко да е изпипано до последната щриха.

Високи изисквания към приятели и партньори

Насаме зодия Дева има много изискан вкус. Когато става въпрос за приятелите си, тя си поставя високи изисквания към тях. Може би малко прекалено високо за някои. Девата цени хората, които са образовани и добре поддържани. Тя е подозрителна към прекалено странни типове. В същото време, Девата обича интелигентни партньори, които я карат да се чувства специална. Подразбира се, че вашият партньор е поддържан и добре облечен. В крайна сметка трябва да ви подхожда.

Можете да разчитате на Девата!

Като цяло Девата е много приятен спътник, на който можете напълно да разчитате. Тя винаги е добре информирана, внимателна и точна. Който е спечелил доверието ѝ, може да се чувства много специален. От друга страна, ако искате това доверие, в повечето случаи ще трябва да изчакате известно време. На Девата ѝ трябва малко време, особено когато става въпрос за интимни чувства – независимо дали са приятелски или романтични. Девите са безкрайно предпазливи като става въпрос за тези неща, мислейки си, че ще си спестят куп разочарования.