Зодия Близнаци започва на 21 май и завършва на 21 юни. Зодията с двете лица – или може би не? Ще ви кажем кои характеристики описват типичен близнак.

Зодия Близнаци обожава да говори – комуникацията е жизнено важна за близнака. Общуването с всякакви хора, най-вече с близките до него му е не само важно, но и нужно.

Поради изключителните знания на зодия Близнаци върху различни теми, за тази зодия е много лесно да направи всеки разговор, както информативен, така и забавен.

Никога няма да ви е скучно с Близнаци

Ако пътувате с някой представител на тази зодия, знайте, че никога няма да ви доскучае. Близнаците са наясно с всичко интересно – къде е новото парти, какъв е най-новия тренд и др.

Близнакът има нужда от гъвкава работа

Ето защо не е изненадващо, че зодия Близнаци често се насочва към кариера в медийната индустрия: независимо дали ще е в радио, филми или в интернет пространството, неговите речеви и езикови умения са търсени тук.

Идеалните работни места за близнаци са например модератор, актьор или редактор. Преди всичко работата трябва да бъде изключително разнообразна, в противен случай зодия Близнаци бързо ще се почувства неудобно на работното си място. Ако го обхване чувството на застой, той скоро ще започне да си търси нова работа.

Близнакът не обича да се обвързва

Приятелският кръг на близнаците обикновено е много голям. Затова зодия Близнаци винаги намира някой, който има време да говори за Бог и света. Неговият открит и спонтанен маниер му помага и при флиртуване.

Той обаче не е човек, който веднага се обвързва с други хора: хората, родени в зодия Близнаци, често се затрудняват с това.

Винаги готови да се забавляват

Вероятно няма друга зодия, която би успяла успешно да балансира две връзки едновременно, освен зодия Близнаци.

Близнаците винаги търсят нови преживявания и се обвързват дългосрочно само ако смятат, че не са ограничени.

Ако си търсите верен приятел, който винаги има какво да ви каже и знае как да се забавлява – представител на зодия Близнаци е вашия човек.